GZ-psycholoog

Els Pennings   (1978)

Welkom bij mijn praktijk Lignum. Ik ben  sinds 2004 werkzaam als psycholoog en heb in 2011 mijn BIG-registratie Gezondheidszorgpsycholoog (GZ) behaald. In mei 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, naast mijn werk binnen de GGZ.

In mijn werk ervaar ik dat het behandelen van mensen  veel voldoening geeft. Het is dankbaar werk, wanneer je ziet dat door de (soms best pittige) behandeling, de persoon die ik mag behandelen, weer het leven op kan pakken en daarbij ook nog de persoonlijke groei voelt die zij/hij heeft doorgemaakt.

Uitingen als: “Ik voel me sterker dan tevoren”, “ik heb geleerd dat ik een sterk persoon ben” of “door het aangaan van de behandeling heb ik veel meer waardering voor mezelf gekregen” en “ik wist niet dat  ik dit kon”, maken mijn werk waardevol.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om te genieten en te ontspannen. Samen met mijn partner woon ik met veel plezier in een bosrijke omgeving, doe ik aan yoga en haal ik voldoening uit het maken van muziek; ik bespeel een houtblaasinstrument.

Mijn opleidingen:

Basisopleiding Psychotrauma voor BIG
2018/2019
Arq-Academy  
EMDR2014-2016

EMDR Advanced  EMDR & ACT Centrum
Docent P. Baldé

Vervolgcursus EMDR EMDR & ACT Centrum
Docent P. Baldé

Basisopleiding EMDR Cure & Care Development
Docent drs. S.B. Meijer

 
Gezondheidszorgpsycholoog2009 – 2011

Postacademische PSY-Opleidingen in Groningen.

Volwassenen & ouderen

BIG-registratie behaald per 29 augustus 2011

 
Psychologie1997 – 2004

Rijksuniversiteit Groningen

Afstudeerrichting Functieleer met specialisme neuro/biopsychologie

Bul, Master of Science behaald in 2004.