Supervisie

Praktijk Lignum biedt supervisie aan psychologen (in opleiding tot GZ-psycholoog), op het gebied van (neuropsychologische) diagnostiek en psychologische behandeling.

GZ-psycholoog Els Pennings heeft ruime ervaring in het begeleiden en geven van supervisie aan stagiaires psychologie en psychologen in opleiding tot GZ. Deze ervaring bestaat uit het hebben geven van supervisie aan stagiaires psychologie binnen Lentis, GGZ-Drenthe en als praktijkdocent klinische neuropsychologie aan de RuG.

Voor de opleiding tot GZ-psycholoog geldt dat zij ervaring heeft met het geven van werkbegeleiding binnen GGZ-Drenthe en het geven van supervisie (diagnostiek en of behandeling) binnen zowel Lentis als GGZ-Drenthe.

Kosten:

Voor psychologen (in opleiding tot GZ) bedragen de kosten voor supervisie €95,- per individuele sessie (50 minuten), indien zij deze zelf betalen.

Vindt de supervisie plaats in opdracht van een zorgorganisatie, neem dan voor een offerte gerust contact op via: administratie@praktijklignum.nl. De kosten zijn o.a. afhankelijk van omvang en duur van de opdracht.