Voor cliënten

Praktijk Lignum is gespecialiseerd in behandeling van volwassenen (18 jaar en ouder) die vastlopen als gevolg van het mee hebben gemaakt van een eenmalig heftig schokkende gebeurtenis, of meerdere nare ervaringen tijdens het werk of in de privésituatie.

Psycholoog Els Pennings is ervaren in het toepassen van EMDR, een bewezen effectieve methode om de verwerking op gang te helpen.

Ook kunt u bij praktijk Lignum terecht voor de behandeling van angst, depressieve klachten of problemen met een negatief zelfbeeld, stress of spanningsklachten.

Tevens heeft Els Pennings ervaring met de psychologische behandeling van onverklaarde lichamelijke klachten, zoals oorsuizen (de medische term hiervoor is tinnitus). Bent u al vele stappen verder in het medische circuit zonder vermindering van uw klachten? Schroom dan niet om te kijken wat praktijk Lignum voor u kan betekenen.

Let op: Wanneer er sprake is van ernstige crisisgevoeligheid of noodzaak tot meer intensieve zorg (dan vanuit een vrijgevestigde praktijk kan worden geboden), dan ben u bij praktijk Lignum helaas niet op de juiste plek. U kunt dan met uw huisarts overleggen over de beste zorg voor u.

Lees meer over:

Wat u moet weten als u in behandeling gaat bij een vrijgevestigd psycholoog